ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ-ΔΡΥΜΩΝΙΑΤΗ
O χρόνος, ο χαζορολογάς, τα ρολόγια μ' όλα έχει χαλάσει. Ένα μόνο ρολόι που χτυπάει τικ-τάκ

είν' η καρδιά μου, που μετράει την αγάπη που πετάει στα όνειρά μου.

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣE ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΕΝΤΩΣΟΥ, Ω ΨΥΧΗ ΜΟΥ, Ν' ΑΨΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ,ΚΑΛΟΤΥΧΗ!







Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Περιοδικό e-Υδράνη 6ο τεύχος


Αντιγράψτε αυτό τον συνδεσμο

https://online.fliphtml5.com/lrfj/gvzy/?fbclid=IwAR2oNsj2RWi-MPuTAkEMwCU1G9r5wyzHFKukujF5gzDf8wjW9RXS_xrhAb0#p=4

και, όταν ανοίξει η σελίδα, κάντε κλικ στην εικονα με τον Μικη. Θα απολαύσετε ένα φανταστικό αφιέρωμα στον Μεγάλο απόντα.

 Αγαπητοί μου, κυκλοφορεί από χθες δωρεάν πάντα, το 6ο τεύχος του υπερπρωτότυπου και πρωτοποριακού ηλεκτρονικού περιοδικού e-Υδράνη με 140 σελίδες πλούσιας και εξαιρετικά ποιοτικής ύλης, παράταιρης με την εποχή που ζούμε, μα πανάκριβης για την ζωή που θέλουμε, όσοι νου και καρδία και ψυχή ακόμη κρατούμε.

Παρακαλώ, αφιερώστε κάποιες από τις ώρες σας , που όλοι μας τις χάνουμε πολλές φορές αλλού αδίκως, στο θαυμαστό ένθετο του περιοδικού , το αφιερωμένο στον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, στον μεγάλο αποχωρήσαντα από την ζωή πρόσφατα, μα ανεξίτηλα εισχωρήσαντα στις ψυχές μας, στον Μίκη της αιωνιότητας και σε όλους τους Ποιητές που Εκείνος ανύψωσε στους αιθέρες. Στις 172 σελίδες αυτού του ένθετου θα διαβάσετε, θα ακούσετε , θα δείτε, θα ζήσετε όλο το αξεπέραστο μεγαλείο της Ποίησης και της Μουσικής του 2ου μισού του περασμένου αιώνα και βέβαια, θα κλάψετε, συγκρίνοντας την χρυσή εκείνη εποχή με την σημερινή μας κατάντια. Διηγώντας τα να κλαις, αλλά αξίζει!!!!

Παρακαλώ όλες και όλους σας να το διαδώσετε , να το κοινοποιήσετε, να το κυκλοφορήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε. Αντιγράψτε το, κοινοποιείστε το, στείλτε το σύνδεσμο με μέϊλ. Διαφημίστε το με κάθε τρόπο. Θα το διαπιστώσετε μόνοι σας το πόσο πολύ αξίζει.

Εμείς , κόντρα στο σήμερα, αισιοδοξούμε πως αύριο οι άνθρωποι θα ξαναποκτήσουν αξία και ποιότητα και μεγαλείο στις τέχνες και αξιοπρέπεια ως Άνθρωποι και όχι ως αριθμοί, ως μονέδα, ως δουλικά των κρατών και των πλουτοκρατών.

Με τιμή.

Γιώργης Π. κ-Δρυμωνιάτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου